Hvordan foregår vores træningen

Vores lektioner er 90 minutter, det giver et godt mix mellem fysisk- og teknisk træning.
En lektion ser typisk ud som følger:

Opvarmning ca. 30 minutter:
Her er det led mobilisering, cardio og styrketræning. Alle kan deltage og da stemningen er høj, får man for det meste flyttet sine grænser og kan holde ud lidt længere end ellers.

Alle i normal fysisk form kan deltage, ikke at det er let, men det kan lade sig gøre. De fleste øvelser vi laver findes i flere variationer, så hvis du ikke lige har styrken kan du starte på et lavere niveau.

Under opvarmningen forsøger vi, at integrere basisteknikker så vi ikke ”spilder” tiden. Der er normalt ingen undervisning under opvarmningen.
Gennemgang af combatives (slag og spark) som har relation til dagens teknik, skridt og tandbeskytter påtages senest her.

Her bruges skyggeboksning, sandsække, sparkepuder og plethandsker.
Vores basisslag ligner meget det man kender fra boksning, spark og slag er som man kender det fra andre selvforsvars systemer.

Opsummering af sidste lektions teknik, ca. 20 minutter:
Instruktøren gennemgår teknikken igen, opsummerer.

Træning og test af niveau for sidste lektions teknik
Eleverne gennemfører et antal repetitioner for at demonstrere deres niveau. Instruktøren vurdere niveauet før man går videre.

Gennemgang af ny teknik, ca. 30 minutter:
Instruktøren gennemgår den nye teknik, bryder den op og analyserer angrebet så eleven forstår farligheden og kan relatere sig til lov om nødværge.

Træning af ny teknik.
Eleverne gennemgår teknikken trinvis, nye elever arbejder kun med basisteknikken imens erfarne elever arbejder med variationer af basisteknikken.

Drill ca. 10 minutter:
Efter ny teknik er indøvet afsluttes med en ”Drill”. En ”Drill” kan være en handlebane med stress, High Intensity Training (HIT) med puder el. lign.

Afslutning:
Når vi afslutter opsummeres lektionen og der gives tilbagemelding.

Dette website bruger cookies for at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet. Ved at bruge sitet accepterer du vores brug af cookies.
LÆS MERE Ok