Elephant

Hvad er Krav Maga?

"Same Same But Different"

Krav Maga er, for mig, to ting;

  1. En generel betegnelse for nærkamp (Hebraisk for tæt kamp)
  2. Et selvforsvarssystem skabt af Imi Lichtenfield

Krav Maga -> tæt kamp
Der er en del selvforsvars klubber som er begyndt og tilbyde ”Krav Maga”, under navne som ”Commando Krav Maga”, ”Urban Krav Maga”, ”Krav Maga Survival” eller bare ”Krav Maga”.

For eleven er det jo lige meget om det er det ene eller det andet bare det virker. Det er korrekt, det er ligesom og købe en Landrover for at være sikker på at bilen lever op til de kvaliteter som Landrover navnet står for.
Når du så går til en forhandler og ser der står Landrover på skiltet over forretningen og du går ind til sælgeren og han så sælger dig en anden bil end en Land Rover er det ikke nødvendigvis et problem.

Når du så vælger at krydse en ørken i din ”Landrover” så kan det være det går godt (som forventet) eller måske strander du i ørkenen fordi bilen ikke levede op til det du forventede.

Det er lidt det samme med Krav Maga, du træner ”Krav Maga”, men ved ikke hvad der ligger under betegnelsen Krav Maga. Det er op til dig og sikre dig, at undersøge hvad der ligger under motorhjelmen, husk! Krav Maga er IKKE et registreret varemærke!!

Dette website bruger cookies for at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet. Ved at bruge sitet accepterer du vores brug af cookies.
LÆS MERE Ok